REPLACEMENT

REPLACENT

Vi forandrer hver eneste dag i organisationen. Til tider betyder en forandring et farvel til en god medarbejder. Til andre tider vil det være formålstjenligt at finde en ny funktion i organisationen til en allerede værdsat medarbejder.

Her kan du læse, hvad du kan gøre for en allerede værdsat medarbejder, så dennes trivsel og arbejdsglæde øges evt. i en ny funktion i organisationen. Og hvad du kan gøre for den medarbejder, du må sige farvel og måske på gensyn til.

INPLACEMENT

REVITALISER MEDARBEJDERE TIL ØGET ARBEJDSGLÆDE

Vil du gerne hjælpe en god og værdsat medarbejder som ikke længere trives i sin rolle godt videre i organisationen?

Så er et Inplacementforløb en god mulighed.

Det er omkonstningstungt at skaffe sig en ny medarbejder og det kan derfor være hensigtsmæssigt at finde en ny funktion til medarbejderen i organisationen, så du undgår at sige farvel til en god og dygtig medarbejder, der ikke længere trives i sin rolle. Eller hvor der ikke længere er plads til eller behov for medarbejderen i den eksisterende rolle.

Står du i en situation, hvor en værdsat medarbejder ønsker flere udfordringer end den eksisterende funktion kan byde på, vil et Inplacement forløb være en god løsning, så du undgår at miste medarbejderen.

Med et Inplacement forløb ser vi på medarbejderens nuværende og ønskede situation, hvad medarbejderen kan og vil bidrage med i en ny rolle. Her ser vi både på det rent faglige og personlige. Et Inplacement forløb er derfor en investering i den fælles fremtid for organisationen og medarbejderen, så I sammen skaber et nyt fokus mod en bæredygtig fremtid for begge parter.

Outplacement

HJÆLP DINE OPSAGTE MEDARBEJDERE GODT VIDERE​

Vil du gerne hjælpe de opsagte medarbejdere godt videre?

Det gør du bedst gennem et outplacement forløb som giver både personlig udvikling og skaber langt bedre karrieremuligheder.

Outplacement er et tilbud til opsagte medarbejdere og ledere, hvor formålet er at støtte og coache den opsagte medarbejder godt videre til nyt job gennem et professionelt og struktureret målrettet program.

Vi hjælper den opsagte medarbejder med at få overblik over egen situation og konsekvenser, så jobsøgningen bliver langt lettere. Når du som medarbejder er helt klar på, hvad du kan og vil bidrage med på din nye arbejdsplads, både personligt og fagligt, er det langt lettere at skaffe sig et godt nyt job. Outplacement er derfor en investering i dine tidligere medarbejderes fremtid og en sober måde at sige farvel, og måske på gensyn, på.

Når din virksomhed tilbyder opsagte ansatte et outplacementforløb hos os, tilbyder I dem kvalificeret karrieresparring, der kan hjælpe dem godt videre. Det behøver derfor ikke at være en negativ ladet proces at blive afskediget.

Med det rette fokus og den rette opmærksomhed og støtte kan medarbejderen opleve en fornyet energi og mening med, at skulle afslutte et arbejdsforhold,
og fremadrettet sætte fokus på, at finde et nyt job.

Med et outplacement forløb bliver medarbejderen klædt på både mentalt og rent karriere fagligt. Mentalt arbejdes med mindset og styrkelse af evnen til at lede sig selv gennem en for mange svær tid. Rent karriere fagligt arbejdes med personlige og faglige kompetencer og konkret at forfatte et målrettet CV og ansøgning, tilgå det usynlige jobmarked via networking, jobsamtaleforberedelse samt løbende coaching og sparring.

Forløbet kan foregå individuelt eller som en del af online karriere coaching programmet Brænd igennem og bliv den bedste jobkandidat.