Karriererådgivning

Få succes til drømmejobbet​

Vi bruger 39 år af vores liv på at arbejde

Et rigtig godt nyt job – drømmejobbet – er kendetegnet ved, at vi glæder os til at skulle hen til det, arbejde og skabe værdi. Vi får energi af arbejdet og vi bidrager konstruktivt til virksomhedens fremdrift. Det viser sig, at kun hver femte dansker er engageret i sit arbejde jf. Gallups undersøgelse ”State og the Global Workplace” gennemført i 2015.

69% betragter sig selv som uengagerede og hele 10% er decideret negative i forhold til deres arbejde. Dvs. 2/3 af os danskere siger selv, at vi er uengagerede i vores arbejde. Netop derfor kan den rigtige karriererådgivning være afgørende.

Hvordan har du det med dit arbejde?

  • Er dit job blevet til en kamp mod kedsomhed?
  • Sidder du i et job, du ikke kan lide?
  • Er du blevet sagt op?
  • Har du behov for at finde en ny vej i din karriere?

Ikke at være tilfreds i sit job, og måske have en karrierekrise, kan opstå når som helst. Det kan ske når du forlader uddannelsessystemets trygge favn, det kan pludselig komme midt i en ellers strålende karriere, det kan komme snigende og …

Skab fokus på dig – sæt kursen mod drømmejobbet

Hvad skal du gøre?

Hvad stiller du egentlig op, hvis dit job er blevet til en daglig trummerum, og du drømmer om helt andre græsgange?

Du kan få hjælp hos Attenzion Leadership, som har hjulpet hundredevis med at finde det helt rigtige job. Vi har solid erfaring med outplacement, newplacement og karriere-coaching af ledere, specialister, nyuddannede og dig med mellemlang uddannelse. Vi hjælper når du er in between job, er i job og ønsker at komme videre til et nyt job og når du lige er afskediget.

Har du brug for karriererådgivning og -udvikling, så tag kontakt og vi er parate til at hjælpe dig med:

  • Finde ud af, hvad du virkelig vil – afklaring.
  • Give dig retning i dit arbejdsliv, så du får det job, du virkelig gerne vil have.
  • At skabe overblik over dine faglige og personlige erfaringer og tillærte og medfødte evner.
  • Høste jobbet hovedsagelig via det usynlige jobmarked.

Succes til drømmejobbet

Vil du gerne have den sikre vej til SUCCES med at nå til dit drømmejob, coaches du gennem succescirklens 7 sikre steps, som tager udgangspunkt i dig, dine kvalifikationer og giver dig vejen til dit drømmejob. Sammen med dig, skaber vi et klart billede af, hvad du vil, kan og skal for at opnår drømmejobbet. Vi hjælper dig med afklaring, branding, strategis og målrettet networking og de øvrige ting, der skal til for, at du kommer godt i mål.

​Ring på (+45) 23 29 40 99 eller send en mail til HRA@attenzion.com og vi finder ud af, hvordan dit forløb skal være.

Styrk din karriere med fokuseret karriererådgivning

Styrk din arbejdsrolle er for dig, der vil finde ud af, hvad du mere eller mindre pr. automatik tager med dig ind i din arbejdsrolle fordi, du har dine erfaringer og livshistorier.

Vi bærer alle på en usynlig rygsæk af erfaringer, mønstre og vaner. Noget i rygsækken styrker os og er med til at gøre os stærke i hverdagslivet og andet tynger.

Måske oplever du mange gentagende jobskift uden helt at forstå hvorfor?​

Måske har du svært ved at markere dig og blive hørt på arbejdet og har lyst til at blive mere synlig?

Måske synes du, du sidder fast og har længe undret dig over, hvorfor du ikke kommer videre næsten lige meget hvad du gør?

Styrk din arbejdsrolle kan hjælpe dig med at forstå dine mønstre, se alternativer og finde ind til vaner, der skaber nye mønstre i dit arbejdsliv, så du får det arbejdsliv, du går og drømmer om og virkelig ønsker dig.

Træn dit robuste selv – opnå øget overskud

Dit Robuste selv er for dig, der gerne vil finde ind til dine styrker og hvordan du kan skabe større handlefrihed i dine robuste vaner og dermed skabe mere robusthed i dit arbejdsliv.

Du får inspiration til at se dine udfordringer og det krydspres du måske er i på nye måder.

Vi perspektiverer, for at støtte dig i at træffe de gode beslutninger.

Vi arbejder med at bruge egne ressourcer bedst muligt. Alt sammen for at arbejde med at udvikle større robusthed i dig og i forhold til dine relationer.​​