HVEM ER VI

​I Attenzion er vi specialister i forandringsledelse med fokus på de dynamikker der opstår mellem mennesker. Vi arbejder styrkende og anderkendende med det gode samarbejde gennem opmærksomt lederskab. 

Opmærksomt lederskab handler om at skabe ballance og ligevægt mellem den rette mængde af tanke, følelse og handling. Vi retter opmærksomheden mod det hele menneske, der tager hånd om sig selv og sin fysiske og psykiske robusthed, og mod grupper og den dynamisk og styrke der ligger i at arbejde robust sammen om kerneopgaven.

Vi gør det med æstetiske metoder, der gør at vi sammen skaber erkendelser til handling gennem sansemæssige opleveler. 

Vi arbejder bl.a. med billeder og musik og skaber refeleksion og retning gennem sproget.

Logoet i Attenzion er et hoved indeholdende et hjerte fordi, vi må have hjertet med i lederskabet og skabe ballance mellem tanke, følelse og handling.​

Helle Rosendal-Andersen

Ledelses- og organisationskonsulent

​Helles passion er udvikling af mennesker og de relationer de indgår i arbejdsmæssigt.

Helle stiftede Attenzion efter at have arbejdet med udvikling og forandringsledelse som leder og konsulent i mere end 17 år. Målsætningen er at uddanne mennesker og grupper til opmærksomt lederskab med fokus på ballance mellem hjerne og hjerte ind i både det personlig og gruppedynamiske lederskab. Det overordnede værkstøj er ud over den mundtlige kommunikation, kropssproget og det visuelle som tegning og foto.

Helle er uddannet master i organisationspsykologi, coach, proceskonsulent og oprindelig MSc. pharm​

Læs mere

Franz Søes-Cybulski

Ledelses- og organisationskonsulent

Franz har arbejdet inden for erhvervslivets psykologi de sidste 12 år med supporting af og inspiration til mennesker og organisationer for at de kan tage det næste skridt i en proces med transformation og udvikling mod realisering personlige ambitioner og organisatoriske mål.

Arbejdet har påvirket mig på mange måder og mest af alt, har det fået mig til at indse, hvor vigtigt det er at kende sig selv og altid huske at tjene opgaven respektfuldt med et stærkt fokus på den professionelle rolle. 

Læs mere

Nina Aizen Kongshaug

Ledelses- og organisationskonsulent

Nina er sparringspartner i forandringer, forståelse og beslutninger med 20 års erfaring som leder og konsulent med fokus på forandringsledelse i offentlige virksomheder og hos private kunder.

Nina har Master fra RUC i Organisationspsykologi og er
Cand. jur. Kbhs Universitet. 

Læs mere

Jeanette Hallundbæk

HR- og Ledelseskonsulent

Jeanette har mere end 20 års erfaring med HR, forandringsprocesser, organisationsudvikling, kultur- og forretningsudvikling. Vi arbejder sammen, hvor opgaven f.eks. er at støtte forandringsprocesser, ledelsesudvikling og teamudvikling. ​

Jeanette har Master fra RUC i Organisationspsykologi og er 

Mag. Art. i Antropologi fra Århus Universitet.

Læs mere

Attenzion er medlem af:

​​Netværk for Design af Robust Organisationsforandring​ 

Læs mere

Adresse

Attenzion Leadership

Pulsen 5c, DK-4000 Roskilde

CVR: 30329260​

Kontakt

Helle Rosendal-Andersen

Tlf +45 2329 4099

Mail HRA@attenzion.com 

Sociale medier​

   instagram-logo