HVEM ER VI

​I Attenzion Leadership er vi specialister i forandringsledelse med fokus på de dynamikker der opstår mellem mennesker. Vi arbejder styrkende og anderkendende med det gode samarbejde gennem opmærksomt lederskab. 

Opmærksomt lederskab handler om at skabe ballance og ligevægt mellem den rette mængde af tanke, følelse og handling. Vi retter opmærksomheden mod det hele menneske, der tager hånd om sig selv og sin fysiske og psykiske robusthed, og mod grupper og den dynamisk og styrke der ligger i at arbejde robust sammen om kerneopgaven.

Vi gør det med æstetiske metoder, der gør at vi sammen skaber erkendelser til handling gennem sansemæssige opleveler. 

Vi arbejder bl.a. med billeder og musik og skaber refeleksion og retning gennem sproget.

Logoet i Attenzion Leadership er et hoved indeholdende et hjerte fordi, vi må have hjertet med i lederskabet og skabe ballance mellem tanke, følelse og handling.​

Helle Rosendal-Andersen

Ledelses- og karrierekonsulent

​Helle er stifter af Attenzion Leadership og har arbejdet med forandringsledelse som leder og konsulent siden 1991. Målsætningen er at arbejde med mennesker og grupper med fokus på det opmærksomme lederskab, hvor der er balance mellem hjerne og hjerte. 

Arbejdet med at skabe balance mellem hjerte og hjerne øger din selvindsigt og du opnår at stå mere solidt i dig selv og glæde i dit arbejde og dine samarbejder. Det overordnede værkstøj er ud over den mundtlige kommunikation, kropssproget og det visuelle som tegning og foto.

Helle er uddannet Master i organisationspsykologi, cert. Coach, Proceskonsulent og oprindelig MSc. pharm​

Læs mere

Franz Søes-Cybulski

Ledelses- og organisationskonsulent

Franz har arbejdet inden for erhvervslivets psykologi de sidste 12 år med supporting af og inspiration til mennesker og organisationer for at de kan tage det næste skridt i en proces med transformation og udvikling mod realisering personlige ambitioner og organisatoriske mål.

Arbejdet har påvirket mig på mange måder og mest af alt, har det fået mig til at indse, hvor vigtigt det er at kende sig selv og altid huske at tjene opgaven respektfuldt med et stærkt fokus på den professionelle rolle. 

Læs mere

Nina Aizen Kongshaug

Ledelses- og organisationskonsulent

Nina er sparringspartner i forandringer, forståelse og beslutninger med 20 års erfaring som leder og konsulent med fokus på forandringsledelse i offentlige virksomheder og hos private kunder.

Nina har Master fra RUC i Organisationspsykologi og er
Cand. jur. Kbhs Universitet. 

Læs mere

Jeanette Hallundbæk

HR- og Ledelseskonsulent

Jeanette har mere end 20 års erfaring med HR, forandringsprocesser, organisationsudvikling, kultur- og forretningsudvikling. Vi arbejder sammen, hvor opgaven f.eks. er at støtte forandringsprocesser, ledelsesudvikling og teamudvikling. ​

Jeanette har Master fra RUC i Organisationspsykologi og er 

Mag. Art. i Antropologi fra Århus Universitet.

Læs mere

Mette Landau

Headhunter
Mette er én af branchens mest erfarne headhuntere med 23 år bag sig indenfor HR og rekruttering. 

Hendes solide erfaring med at udfordre og udvikle menneskelige ressourcer og potentialer fornægter sig ikke i hendes arbejde med at identificere talent.

De seneste 13 år har Mette gennemført hundredevis af danske og internationale rekrutteringer – både i eget regi og hos nogle af branchens største spillere. Hun har en international baggrund og har boet, studeret og arbejdet i en lang række lande/stater både i USA, Asien og Europa.


Mette er uddannet Cand. Comm. (Kommunikation og Psykologi) med en række HR relaterede efteruddannelser og certificeringer bag sig.

Læs mere

Adresse

Attenzion Leadership

Rabalderstræde 7, DK-4000 Roskilde

CVR: 30329260​

Kontakt

Helle Rosendal-Andersen

Tlf +45 2329 4099

Mail HRA@attenzion.com 

Sociale medier​

   instagram-logo