KARRIERERÅDGIVNING

FÅ SUCCES TIL DRØMMEJOBBET​

Helle Rosendal-Andersen er passioneret coach og ekspert i forandringsledelse. Hun brænder for at hjælpe mennesker til at lykkes med at skabe det arbejdsliv, de brænder for og hvor de brænder igennem. Som mennesker skal vi brænde, så vi lever i balance med både vores hjerne og hjerte, mens vi er her på jorden og i særdeleshed i vores arbejdsliv.​

Helle er dybt optaget af, at vi som mennesker får forløst vores fulde potentiale og vil med Drømmejob.dk skabe en platform, hvor du via online kurser og karrierecoaching har mulighed for at skabe dig det karriereliv, som du brænder for og hvor du næres, så du har energi til alt det, du vil. Det fortjener du​.

DRØMMEJOBBET

​Vi bruger 39 år af vores liv på at arbejde.

Det rigtig gode job – drømmejobbet – er kendetegnet ved, at vi glæder os til at skulle hen til det, arbejde og skabe værdig. Vi får energi af arbejdet og vi bidrager konstruktivt til virksomhedens fremdrift. Det viser sig, at kun hver femte dansker er engageret i sit arbejde jf. Gallups undersøgelse ”State og the Global Workplace” gennemført i 2015.

69% betragter sig selv som uengagerede og hele 10% er decideret negative i forhold til deres arbejde. Dvs. 2/3 af os danskere siger selv, at vi er uengagerede i vores arbejde.

​​Hvordan har du det med dit arbejde?

  • Er dit job blevet til en kamp mod kedsomhed?
  • Sidder du i et job, du ikke kan lide?
  • Er du blevet sagt op?
  • Har du behov for at finde en ny vej i din karriere?

Ikke at være tilfreds i sit job, og måske have en karrierekrise, kan opstå når som helst. Det kan ske når du forlader uddannelsessystemets trygge favn, det kan pludselig komme midt i en ellers strålende karriere, det kan komme snigende og …

Hvad stiller du op?

Hvad stiller du egentlig op, hvis dit job er blevet til en daglig trummerum, og du drømmer om helt andre græsgange?

Du kan få hjælp hos Attenzion Leadership, som har hjulpet rigtig mange med at finde det helt rigtige job. Vi har solid erfaring med outplacement, newplacement og karriere-coaching af ledere, specialister, nyuddannede og dig med mellemlang uddannelse. Vi hjælper når du er in between job, er i job og ønsker at komme videre til et nyt job og når du lige er afskediget.

Har du brug for karriere-udvikling, så tag kontakt og vi er parate til at hjælpe dig med:

  • Finde ud af, hvad du virkelig vil - afklaring
  • Give dig retning i dit arbejdsliv, så du får det job, du virkelig gerne vil have
  • At skabe overblik over dine faglige og personlige erfaringer og tillærte og medfødte evner

Succes til drømmejobbet

Vil du gerne have den sikre vej til SUCCES med at nå til dit drømmejob, coaches du gennem succescirklens 7 sikre steps, som tager udgangspunkt i dig, dine kvalifikationer og giver dig vejen til dit drømmejob. Sammen med dig, skaber vi et klart billede af, hvad du vil, kan og skal for at opnår drømmejobbet. Vi hjælper dig med afklaring, branding, networking og de øvrige ting, der skal til for, at du kommer i mål.

Ring på +45 2329 4099 eller send en mail til HRA@attenzion.com og vi finder ud af, hvordan dit forløb skal være.

Du kan også tilmelde dig mit online kursus:

De 7 sikre steps til Drømmejobbet

STYRK DIN ARBEJDSROLLE

Styrk din arbejdsrolle er for dig, der vil finde ud af, hvad du mere eller mindre pr. automatik tager med dig ind i din arbejdsrolle fordi, du har dine erfaringer og livshistorier.

Vi bærer alle på en usynlig rygsæk af erfaringer, mønstre og vaner. Noget i rygsækken styrker os og er med til at gøre os robuste i hverdagslivet og andet tynger.

Måske oplever du mange gentagende jobskift uden helt at forstå hvorfor?​

Måske har du svært ved at markere dig og blive hørt på arbejdet og har lyst til at blive mere synlig?

Måske synes du, du sidder fast og har længe undret dig over, hvorfor du ikke kommer videre næsten lige meget hvad du gør?

Styrk din arbejdsrolle kan hjælpe dig med at forstå dine mønstre, se alternativer og finde ind til vaner, der skaber nye mønstre i dit arbejdsliv.​

DIT ROBUSTE SELV – AT KLARE HVERDAGENS UDFORDRINGER

Dit Robuste selv er for dig, der gerne vil finde ind til dine styrker og hvordan du kan skabe større handlefrihed i dine robuste vaner og dermed skabe mere robusthed i dit arbejdsliv.​​

Du får inspiration til at se dine udfordringer og det krydspres du måske er i på nye måder.

Vi perspektiverer, for at støtte dig i at træffe de gode beslutninger.

Vi arbejder med at bruge egne ressourcer bedst muligt. Alt sammen for at arbejde med at udvikle større robusthed i dig og i forhold til dine relationer.​​

Adresse

Attenzion Leadership

Pulsen 5c, DK-4000 Roskilde

CVR: 30329260​

Kontakt

Helle Rosendal-Andersen

Tlf +45 2329 4099

Mail HRA@attenzion.com 

Sociale medier​

   instagram-logo